Prisliste gældende fra d. 1/9 til om med 31/12 – 2019.

Personlig træning 1 time om ugen, 4 uger, inkl. træningsprogram-1599kr. 

Her får du 1 times træning om ugen i 4 uger, hvor du har mig ved din side til at hjælpe med at motivere og rette teknik i de forskellige øvelser. 

Vi sætter et mål med din træning, og jeg udarbejder et program som passer til netop dig og dit liv. Det kan være vægttab, muskelopbygning eller noget helt tredje.  

1 times personlig træning samt træningsprogram – 699kr.

Her gennemgår vi dit mål med træningen. Det kan være vægttab, muskelopbygning eller at blive bedre til en bestemt sport.  

Der bliver taget udgangspunkt i dig og dine behov, og jeg laver et program som passer til netop dig og dit liv. Træningsprogrammet er lavet med billeder og grundig beskrivelse af alle øvelser, og kan laves til både træningscenter og hjemmetræning.

1 times kostvejledning samt individuelt kostprogram – 699kr.

Her gennemgår vi dit mål med kostprogrammet, og hvordan du kommer derhen. Der bliver taget hensyn til netop dit liv, og du får et kostprogram som holder på den lange bane, og ikke bare en kostplan. 

Træningsprogram og kostprogram – 1199kr spar 199kr.

Her gennemgår vi dit mål med træning og kost.  Jeg udarbejder en plan for, at du kan komme sikkert i mål, og du får både træningsprogram og kostprogram tilpasset netop dig og dit liv. Det kan være vægttab, muskelopbygning eller noget helt tredje. 

Der bliver taget udgangspunkt i dig og dine behov, og jeg laver et program som passer til netop dig og dit liv. Træningsprogrammet er lavet med billeder og grundig beskrivelse af alle øvelser, og kan laves til både træningscenter og hjemmetræning.

Der bliver taget udgangspunkt i dig og dine behov, og jeg laver et program som passer til netop dig og dit liv. 

Træningsprogrammet er lavet med billeder og grundig beskrivelse af alle øvelser, og kan laves til både træningscenter og hjemmetræning.

Du får log-in til din egen side, så vi kan følge din fremgang, og du bliver målt og vejet ved start og slut af forløbet (hvis dette ønskes).

Personlig træning 1 time om ugen i 4 uger, inkl. træningsprogram og kostprogram – 1999kr.

Her får du 1 times træning om ugen i 4 uger, hvor du har mig ved din side til at støtte og motivere, og rette teknik i de forskellige øvelser. 

Vi sætter et mål med din træning og kost, og jeg udarbejder et program som passer til netop dig og dit liv. 

Du får log-in til din egen side, så vi kan følge din fremgang, og du målt og vejet ved start og slut af forløbet (hvis dette ønskes).