Min mission med dette firma?

Jeg har startet dette online univers for at tilbyde hjælp og støtte til en sundere livsstil. Jeg ved hvor svært det kan være at komme igang med at leve sundere, og derfor vil jeg gerne dele min viden og erfaring med dig.

Jeg laver personlige onlineforløb hvor vi arbejder med kost og træning, og derudover laver jeg kostplaner og træningsprogrammer som du kan købe enkeltvis. Du kan læse mere om dette på hjemmesiden.

Der vil komme oplæg her på bloggen omkring relevante emner som motivation, ernæring, motion, personlig udvikling og meget mere.

Derudover er jeg igang med at starte spændende samarbejder op med andre firmaer, så der kommer til at ske rigtig mange spændende ting det næste stykke tid, og du er selvfølgelig inviteret med til det hele.

Ha en dejlig weekend 🙂

Kh. Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *