“Jeg er personlig træner og kostvejleder”

… og hvordan blev jeg så det?

Jo, siden jeg vandt mit første Danmarksmesterskab i kuglestød som 14-årig, har sport fyldt det meste af mit liv.

Et år senere, som 15 årig, tog jeg min første træneruddannelse som atletiktræner for børn. Siden dengang har jeg taget et hav af træner- og kostvejledningsuddannelser, og jeg har altid vidst, at jeg vil hjælpe andre med at få det bedste ud af deres liv.

Jeg brænder for at se folk udvikle sig, og det skinner igennem i alt, hvad jeg laver.

Til daglig arbejder jeg på et botilbud, hvor målgruppen er borgere over 18år. Borgerene har sociale, psykiske, neurologiske og kognitive udviklingsforstyrrelser, og ofte særlige problemstillinger, som at have været udsat for overgreb og omsorgssvigt.

Til september skal jeg begynde at læse til psykoterapeut på Hildebrand Instituttet, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.

En livsstilsændring handler om, at turde tage det først skridt. Det første skridt hen imod noget ukendt, og vejen kan virke uendelig lang.

Vi har alle en historie, der har ført os til det sted vi er idag. Historien har givet os vores vaner og adfærd, og det er noget jeg arbejder rigtig meget med. At ændre vores vaner og adfærd, og finde strategier som fører vejen i ny retning. Det er aldrig for sent at begynde på et nyt kapitel i historien.

Det er sårbart at ville ændre sin livsstil, og dette har jeg fuld forståelse for, og jeg møder dig lige netop der hvor DU er.

Jeg har hjulpet mange med at tage det første skridt, og hvis vi følges ad, er det meget sjovere, og jeg garanterer at jeg får dig i mål.

Første skridt?

Kontakt mig for uforpligtende samtale på tlf: 25181910

Eller brug formularen herunder, så jeg kan hjælpe dig på bedst mulig vis.

Jeg glæder mig til at høre din historie!